Tarih: 12.09.2024 08:33

İmam Hatipliler Spor’da tek hedef şampiyonluk

Facebook Twitter Linked-in

Manisa 1. Amatör Küme Merkez B Grubunda yer alan İmam Hatipliler Spor 2024-2025 sezonuna yeni transferleri ile iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Genç oyuncuları kadrosuna dahil eden İmam Hatipliler Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener, "Türkiye’de böyle büyük bir camianın tek kulübüyüz" derken, takımın teknik direktörü Sadık Çalış ise geçen sene kıl payı kaçan şampiyonluğu bu sene kazanmak için çalışacaklarını söyledi.
İmam Hatipliler Spor Kulübü 2024-2025 sezonu öncesi Diyanet Gençlik Merkezinde bir araya geldi. Kulüp Başkanı Murat Emgener, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Sadık Çalış, kulübün sponsorları ve futbolcuların katıldığı toplantıda konuşan Başkan Murat Emgener, "2024-2025 futbol sezonu hakkımızda hayırlı olsun inşallah. Aramıza yeni gelen arkadaşlarımız var. Hoş geldin diyoruz. Yine aramıza katılacak olanlar var. Geçen seneki ekibimizle birlikte Bismillah deyip inşallah bugün bir başlangıç yaptık. Rabb’im sonunu güzel eylesin. Manisa İmam Hatipler Spor Kulübü olarak öncülüğümüz gerek saha içinde gerek saha dışında hal, hareket, davranış ve yaşantımızla örnek olmak. Öncülüğümüz budur arkadaşlar. Neden? Çünkü biz büyük bir camianın futbol sahasında ismini taşıyoruz. İmam Hatipler. Yani imam Hatipliler diye geçmeyin. Çünkü büyük bir camia. Türkiye’de böyle büyük bir camianın tek kulübüyüz. Türkiye’de futbol olarak tek kulübüyüz. Herkesin gözü bizim üzerimizde. Onun için gerek saha içinde gerek saha dışında örnek insanlar olalım. Zaten hayatta da örnek olmamız lazım bu dünyanın geçici olduğunu bildiğimiz bu dünyanın örnekliğini yaşayıp ahirete göç etmemiz lazım. İkincisi de arkadaşlar sportif başarıdır. Geçen sene sizler güzel gayret ettiniz. Hocamla birlikte ikinci bitirdik ligi. İnşallah bu sene sezonu şampiyon tamamlama hedefimiz. Hedef olmazsa hiç başarı olmaz. Bu okul hayatında böyledir, iş hayatında böyledir, spor hayatında böyledir. Hedefin olmazsa başarı olmaz. Bir hedef kuracak, koyacaksın kendine ve o hedef doğrultusunda çalışacaksın. Allahuteala da çalışan herkesin karşılığını verir. Herkesin çalıştığına hakkını veriyor mu Cenabıhak? Veriyor. Sizler de çalışın, çabalayın, sezon sonu inşallah bizi ve kendinizi mutlu edin. Burası sizlerin kendinizi gösterme yeri çünkü imam hatip olunca herkes sizi izleyecek. Sizler de kendinizi burada gösterip inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz diye dua ediyoruz arzu ediyoruz. İnşallah sakatlık olmadan sağlıklı bir sezon geçirmeniz dileğiyle kazasız belasız sonu mutlu olsun, şampiyonluk olsun. Bütün takımlara başarılar dileriz. Centilmence müsabakalar olsun inşallah." dedi.

Sponsorlara teşekkür etti
Konuşmasında sponsorlara da teşekkür eden Emgener şunları söyledi: "Şehzadeler Kuyumculuk, Osmanoğlu İnşaat, Asos Kuyumculuk Muharrem Uzunlar’a, Hüseyin Top eski futbolcu Kaptanı Yeri, Güney Kebap, Dağlı ayakkabı, Karamel Pastaneleri Alaaddin Erdoğan’a ve ortaklarına da teşekkür ediyoruz. İnşallah sponsorlarımız çoğalır. Bizler de sizlere daha iyi hizmet ederiz arkadaşlar. Çünkü sponsor olmadan bu işler yürümüyor arkadaşlar. Ne kadar çok sponsor böyle amatörlere destek olursa amatörler de daha rahat nefes alır. İnşallah bu sene belediyeler de daha fazla destek olur diye düşünüyoruz. Sponsorlarımıza buradan tekrar teşekkür ediyoruz."

"O sene bu sene"
İmam Hatipliler Spor Teknik Direktörü Sadık Çalış ise geçen sene kıl payı kaçırdıkları şampiyonluğu bu sene gerçekleştirmek istediklerini belirterek şunları söyledi: "Geçen sene şampiyonluğun ucuna kadar geldik. Ben sene artık Allah nasip ederse o sene bu sene inşallah. Bu sene şampiyonlukla taçlandıracağız inşallah. Ben hepinizden çok memnunum. Allah razı olsun. Hepinizin gayreti, çabasıyla birlikte daha fazla çalışarak, üzerine daha çok koyarak hep birlikte bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Ben burada hiç kimsenin bu kulübe keyfi geldiğini düşünmüyorum. Hepsinin bir hedefi bir inanmışlığı olduğunu düşünüyorum. Hepsinin ortak noktasının da sezon sonu kupayı kaldırmak olduğunu biliyorum. Allah da bize nasip ederse bizler çok çalışırsak emeğimizin karşılığını alırız inşallah. Dediğim gibi birlikte çalışarak üstüne koyarak gideceğiz. Geçen seneden bakın 5 tane oyuncumuz Çınaroba’da onlar şampiyonluğa yürüyor. Biz beş tane oyuncuyu sadece oraya verdik. İnşallah önce şampiyonluk tabii ki hedefimiz ama başkanımızın da dediği gibi güzel kişilikler ve iyi futbolcuları güzel yerlere göndermek. İnşallah hem şampiyonluk nasip eder Allah, hem de sizin yolunuzu, bahtınızı güzel bir şekilde açık eyler. İyi bir yerlere geliriz hep birlikte."
Kulüp Başkanı Murat Emgener, takımın ana sponsoru olan Şehzadeler Kuyumculuk sahibi Talat Gezer’e desteklerinden dolayı üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye etti.
İmam Hatipliler Spor bu sene kadrosuna Manisaspor’un genç yeteneği Muhammed Enes Cangel ile birlikte Murat Çevik, Kaleci Serhat Soykök, Emrah Canseven, Emrah Taylan, Jiyan Şanlı ve Bayram Acar’ı dahil ederken, genç futbolcularla da sözleşme imzaladı. İmam Hatipliler Spor ligin ilk maçında Karaağaçlı Teknik Spor ile karşılaşacak.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB