İlkadım’ın yollarına yenilikçi dokunuş

İlkadım’ın yollarına yenilikçi dokunuş

İlkadım’ın yollarına yenilikçi dokunuş

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, konforlu ve güvenilir yollar için mahallelerde sıcak asfalt yol ve yama çalışmalarına devam ediyor.
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde devam eden kaldırım, sıcak asfalt ve asfalt yama çalışmaları belirlenen program dahilinde devam ediyor. Ekipler son olarak Derebahçe Mahallesinde sıcak asfalt çalışması yaptı.

"Her anında hep yanında"
Belediye hizmetlerinin her kesime hitap ettiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Hemşehrilerimizin de talep ve önerileri doğrultusunda belediye hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Tüm saha ekiplerimiz, yoğun bir tempoyla çalışıyorlar. Temizlik, park ve bahçeler, fen işleri ve diğer tüm birimlerimiz vatandaşlarımızın hizmetindeler. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, kentimizin önemli mahallelerinden olan Derebahçe Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Ancak hizmetlerimiz yalnızca Derebahçe ile sınırlı değil. Kentimizin her köşesinde çalışmalarımız var. İlkadımlıların her anında hep yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.