Tarih: 28.08.2024 15:03

İlkadım’da parklar hem temizleniyor hem onarılıyor

Facebook Twitter Linked-in

SAMSUN (İHA) – Samsun’un İlkadım Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, belediyenin sorumluluk alanında bulunan tüm parkları hem su ile yıkıyor hem de park mobilyalarının bakımlarını yaparak güvenli kullanımını sağlıyor.
İlkadımlıların güzel vakit geçireceği yeni parkları ilçeye kazandırmak adına çalışmalarını sürdüren İlkadım Belediyesi, mevcut parkların bakımlarını da ihmal etmiyor. Ekipler, çocukların ve ailelerin dinlendiği, eğlendiği ve temiz hava aldıkları parkları dip köşe temizliyor. Oturma alanlarını ve oyun gruplarını köpüklü sularla yıkayarak vatandaşların kullanımına sunan ekipler; çocukların oyun alanlarını güvenle kullanabilmesi için de onarım ve bakımlarını da yapıyor.

“Parklarımızın temizliğine ayrı bir önem veriyoruz”
Park Bahçeler ve Temizlik İşleri ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmada ilçedeki parklarda yıkama, yabani ot temizleme ve bakım, onarım çalışmalarının hummalı bir şekilde yapıldığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Parklarımızın çocuk ve yetişkinler için güvenli ve hijyenik mekanlar olması bizim için büyük önem taşıyor. Özellikle yaz aylarında, spor alanları ve çocuk oyun parklarında yoğun kullanım olduğu için elden ele mikroplar yayılabiliyor. Bu durum bulaşıcı hastalıkların çoğalması ve enfeksiyon hastalıklarına yakalanma riskini de beraberinde getiriyor. Bu nedenle parklarımızın temizliğine ayrı bir önem veriyoruz. Bunun yanı sıra, çocuklarımızın daha güvenli oyuncaklarda eğlenceli vakit geçirebilmeleri için park mobilyalarının tamiratlarını, onarımlarını ve bakımlarını da ihmal etmiyoruz. Böylelikle, anne-babaların da gözleri arkada kalmıyor. İlkadım’da yaptığımız her çalışma ile gönüllere dokunmaya, hemşehrilerimizin her anında hep yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB