İlkadım’da her gün bir cami temizleniyor

İlkadım’da her gün bir cami temizleniyor

İlkadım’da her gün bir cami temizleniyor

İlkadım Belediyesi tarafından oluşturulan cami temizlik ekibi, her gün bir caminin genel temizliğini yapıyor. İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Hemşehrilerimizin daha temiz ortamlarda ibadetlerini yapabilmeleri için her gün bir camimizi temizliyoruz” dedi.
İlkadım Belediyesi, vatandaşların daha temiz ve hijyenik ortamlarda ibadetlerini yerine getirebilmeleri amacıyla her gün ilçedeki bir caminin detaylı temizliğini gerçekleştiriyor. Sabah erken saatlerde camiye ulaşan ekipler, camilerde halıların süpürülmesi ve yıkanması, cam temizliği ve tuvaletlerin temizliğini yapıyor. İlçedeki 182 camii ve mescit, belirlenen program dahilinde ekipler tarafından titizlikle temizlenecek ve vatandaşların kullanımına sunulacak.

"İbadetler temiz ve hijyenik bir ortamda yapılıyor"
İlkadım’da sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların huzuru ve konforu için tüm alanlarda çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Camiler ve mescitlerimiz vatandaşlarımızın cemaat halinde ibadetlerini yerine getirdikleri, namazdan önce ve sonra da sosyalleştikleri önemli noktalardır. Biz de bu minvalde cami ve mescitlerimizi vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik bir şekilde kullanmaları, ibadetlerini temiz bir ortamda yerine getirebilmeleri için cami temizlik ekibi kurduk. Hemşehrilerimizin daha temiz ortamlarda ibadetlerini yapabilmeleri için her gün bir camimizi temizliyoruz. Camilerimiz, bundan böyle yalnızca Ramazan Ayı ve bayramlardan önce temizlenmeyecek. Ekiplerimiz her gün, belirlenen program dahilinde bir camimizin genel temizliğini yapacak. Camilerimizin en ince ayrıntısına kadar temizlendiği hizmetimiz ile ilgili cami görevlilerimiz ve cemaatimizden olumlu geri dönüşler alıyoruz. Güle güle kullanmaları temennisiyle, vatandaşlarımızın her anında hep yanlarında olmaya devam ediyoruz” diye konuştu.