Elazığ'da İmam Hatip Öğrencileri 'Kabe'de Hacılar' İlahisi Söyledi

Elazığ

Celal Karatüre'nin popüler ilahisi, Elazığ'daki bir okulda onlarca öğrenci tarafından koridorda hep bir ağızdan seslendirildi.

İlahi Akımı Yeni Bir Durakta

Türkiye genelindeki okullara dalga dalga yayılan ilahi görüntülerinin bu seferki adresi Elazığ oldu. Sosyal medyada akıma dönüşen bu hareket, ülkenin farklı bölgelerinde büyümeye devam ediyor.

Celal Karatüre'nin Popüler Yorumu

Sosyal medyada ilahi söyleyerek içerik üreten Celal Karatüre'nin, kendine has yorumuyla seslendirdiği 'Kabe'de Hacılar' ilahisine ilgi çığ gibi büyüyor. Bu ilahi, özellikle okul öncesi ve ilkokul çağındaki çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor.

Koridorda Hep Bir Ağızdan

Elazığ'daki İmam Hatip öğrencileri, okulun koridorunda toplanarak hep bir ağızdan 'Kabe'de Hacılar' ilahisini seslendirdi. Onlarca öğrencinin yer aldığı bu anlar, sosyal medyada beğeni topladı.