İl Sağlık Müdürü Sarıkaya, nöbetçi sağlık çalışanlarının taleplerini dinledi

İl Sağlık Müdürü Sarıkaya, nöbetçi sağlık çalışanlarının taleplerini dinledi

İl Sağlık Müdürü Sarıkaya, nöbetçi sağlık çalışanlarının taleplerini dinledi

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, Çankırı Devlet Hastanesinde görev yapan nöbetçi sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek taleplerini dinledi.
Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, gece-gündüz durmaksızın sağlık tesisi ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede Dr. Sarıkaya, Çankırı Devlet Hastanesini ziyaret etti. Nöbetçi sağlık çalışanları ile bir araya gelen Dr. Sarıkaya, dahiliye, göğüs hastalıkları, genel cerrahi, ortopedi, göğüs cerrahi, plastik cerrahi, beyin cerrahi, KBB ve üroloji servislerini gezerek hasta ve hasta yakınları ile hastaneden aldıkları hizmet konusunda sohbet ederek fikir alışverişinde bulunuldu. Personellerin taleplerini dinleyen Dr. Sarıkaya, personellerin uygun şartlarda görev yapması ve motivasyonunun önemli olduğunu söyledi.
Sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Dr. Sarıkaya, “İnsan sağlığının emanet edildiği sağlık personelimizin uygun şartlarda görev yapması ve motivasyonu bizim için büyük önem arz etmektedir. Mutlu ve huzurlu görev yapan kendini değerli hisseden tüm personelimiz hastaneye başvuran hasta ve yakınlarına da aynı pozitiflikle hizmet edecektir. Hastanemizde görev yapan tüm sağlık personeli ve güvenlik personellerimize özverili çalışmaları ve hoş sohbetleri için teşekkür eder görevlerinde başarılar dilerim” dedi.