İl Milli Eğitim Müdürü Yener: “Ortak amacımız erdemli nesiller yetiştirmek”

İl Milli Eğitim Müdürü Yener: “Ortak amacımız erdemli nesiller yetiştirmek”

İl Milli Eğitim Müdürü Yener: “Ortak amacımız erdemli nesiller yetiştirmek”

Sivas’ta eğitim sendikalarının başkan ve temsilcilerinin katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, “Hepimizin ortak amacı millî ve manevi değerlerine bağlı, erdemli, bilgili, donanımlı nesiller yetiştirebilmektir” dedi.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, eğitim sendikalarının başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. 2023-2024 eğitim-öğretim yılının değerlendirildiği toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve bu kapsamda yürütülen-planlanan çalışmalar ele alındı. Sivas Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Demir’in yürütülen proje çalışmalarını konu alan sunumu ile başladı. Sunumun ardından bir süre sendika başkanları ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulunan Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Sivas’ta eğitim alanında yürütülen tüm proje ve çalışmaların ortak akıl ve istişareye dayalı bir anlayışla geliştirilip uygulamaya koyulduğunu vurguladı.

Yener, "Bu toplantımızda olduğu gibi tüm eğitim paydaşlarımızla sık sık bir araya geliyor, yürüttüğümüz proje ve çalışmaların artı ve eksilerini değerlendiriyoruz. Biliyoruz ki yürüttüğümüz çalışmaların başarıya ulaşması için tüm paydaşlarımızın bu sürece sahip çıkması ve katkı sağlaması çok önemli. Ben sendika başkanlarımıza ve tüm eğitim paydaşlarımıza bu anlamda göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak amacı millî ve manevi değerlerine bağlı, erdemli, bilgili, donanımlı nesiller yetiştirebilmektir. Bu noktada bakanlığımızca hayata geçirilen Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin iyi anlaşılması, etkin ve verimli bir şekilde uygulanması için büyük hassasiyet gösteriyoruz" dedi.

Yener, toplantıda sendika başkan ve temsilcilerinin görüş ve önerilerini de dinledi.