İEÜ Medical Point kalitesine uluslararası tescil

İEÜ Medical Point kalitesine uluslararası tescil

İEÜ Medical Point kalitesine uluslararası tescil

İEÜ Medical Point Hastanesi, bağımsız akreditasyon kurumu TEMOS’un Uluslararası Kalite Standartları’nı karşılayıp ‘Quality In Medical Care (Tıbbı Bakımda Kalite)’ uluslararası akreditasyon sertifikasını alarak başarılarına bir yenisi daha ekledi. Medical Point Hastaneler Grubu Başkan Vekili Veysi Kubba, “Medical Point Hastaneleri olarak hastalarımıza kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetlerini sunmaya devam edeceğiz. Gelecekte de sağlık sektöründe öncü olmaya, yenilikçi ve insan odaklı hizmetler sunmaya kararlıyız.” ifadelerini kullandı.
İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi uluslararası alanda önemli bir başarıya daha imza attı. Sağlık hizmetlerinde uluslararası kaliteyi tescil eden Almanya merkezli bağımsız akreditasyon kurumu TEMOS yetkilileri, 10-13 Haziran tarihleri arasında İEÜ Medical Point Hastanesi’ni denetledi. Tüm operasyonel ve klinik süreçleri, hasta güvenliği, bakım kalitesi, yönetim uygulamaları, hasta memnuniyeti ve personel eğitimleri başlıklarında Uluslararası Kalite Standartları’nı karşılayan İEÜ Medical Point Hastanesi, ‘mükemmellik’ seviyesiyle ‘Quality In Medical Care (Tıbbı Bakımda Kalite)’ uluslararası akreditasyon sertifikası almayı başardı.
Joint Commission International (JCI) tarafından 4’üncü kez akredite edilme başarısına ulaşan, European Foundation for Quality Management (EFQM) modelini uygulayan, hasta memnuniyeti sebebiyle verilen ISO 10002 sertifikasını yedi kez alan ve enerji yönetimi için ISO 50001 sertifikasına sahip olan İEÜ Medical Point Hastanesi, ‘Quality In Medical Care (Tıbbı Bakımda Kalite)’ uluslararası akreditasyon sertifikasıyla kalitesini bir kez daha tescil etmiş oldu.

İnsan odaklı sağlık hizmetine devam
Akreditasyonun alınmasında emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Medical Point Hastaneler Grubu Başkan Vekili Veysi Kubba, “Tüm dünya tarafından kabul edilen bağımsız akreditasyon kurumu TEMOS’tan bu sertifikayı ‘mükemmellik’ seviyesiyle almak kurumumuz adına hem çok sevindirici hem de çok gurur verici. Bu önemli başarıya katkı sunan bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Medical Point Hastaneleri olarak hastalarımıza kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetlerini sunmaya devam edeceğiz. Gelecekte de sağlık sektöründe öncü olmaya, yenilikçi ve insan odaklı hizmetler sunmaya kararlıyız.” ifadelerini kullandı.