'İçimizden Biri' kahkahalarla başladı

Süreç Film imzalı merakla beklenen dizi "İçimizden Biri" dün akşam Show TV ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Show Tv'de yeni dizi heyecanı. Süreç Film imzalı yeni dizi ilk bölümüyle izleyenleri kahkahaya boğmayı başardı.Dizinin başrollerini ise Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek üstlendi. İlk bölümü dün akşam yayınlanan dizi Havva ile Adam’ın ailelerine göre imkansız aşkı ve ikilinin kavuşma uğruna verdiği mücadele ile seyircileri ekrana kitledi.

Sosyal medyadan büyük ilgi

"İçimizden Biri" dün akşam ekranlara gelen ilk bölümü sosyal medyada çok konuşulan yapımlar arasında yerini aldı. #İçimizdenBiri etiketi 2 saat 40 dakika boyunca Twitter Türkiye'de TT listesinde kaldı. İzleyiciler dizinin ilk bölümüne övgü dolu yorumlar yaptı.

Ayrıca dizi Total ve AB'de 5'inci olurken, 20+ABC1'de ise 6'ncı sırada yer aldı.

Dizinin konusu ise şunları içeriyor;

"Havva ile Adam; iki yıldır aşklarını gizli saklı yaşayan iki aşıktır. Ne var ki İrlandalı bir papazın oğlu Adam artık aşkını gizlemek değil, herkese haykırmak istemektedir. Bu yüzden Türk bir hacının kızı Havva’ya evlenme teklif eder. Ailelerinin bu birlikteliği engellemek istediğini gördüklerinde ise izin almadan emrivaki bir evlilik gerçekleştirirler. Hatta aşkı uğruna Adam dinini değiştirip, Müslüman olmayı bile göze almıştır."

 

 

 

Haber: Rabia Bahçeci