Hükümlülerin katkılarıyla yenilendi

14.09.2024 11:17:16

Hükümlülerin katkılarıyla yenilendi

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin Çilimli ilçesinde gönüllü iş birliğiyle Çilimli Anaokulu yenilendi.
Çilimli Kaymakamlığı, Çilimli Belediyesi, Cezaevi Müdürlüğü gönüllü hükümlülerin ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla yönelinen Çilimli Anaokulu eğitim öğretim yılına başladı. Törene Kaymakam Furkan Alpay, Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, Cumhuriyet Savcısı İsmail Odabaş katıldı.
Kaymakam Furkan Alpay, “Bu anlamlı projede Çilimli Cezaevi Müdürlüğü’ndeki hükümlülerin gönüllü katılımı ile okulumuza değerli bir katkı sağlandı. Hep birlikte çocuklarımıza daha güzel ve güvenli bir öğrenme ortamı sunmayı başardık. Destek veren tüm gönüllülere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız ise, “Yenilenen Çilimli Anaokulumuzun açılış programına katılmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Çilimli Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediyemiz ve Cezaevi Müdürlüğü gönüllü hükümlülerinin katkılarıyla hayata geçirilen bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alacağı bu güzel okulun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından öğrencilerle birlikte açılış kurdelesi kesildi ve sınıflar gezildi.