H.K.KAYSERİSPOR, ANKARAGÜCÜ MAÇINA HAZIR

H.K.KAYSERİSPOR, ANKARAGÜCÜ MAÇINA HAZIR

Süper Lig’in 19.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Ankaragücü’nü konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, maç saatini beklemeye başladı.

Süper Lig’de 19.hafta heyecanı, Gençlerbirliği-Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. karşılaşması ile başladı. Ligin 19.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Ankaragücü’nü konuk edecek.

Haftaya Fenerbahçe karşılaşması ile başlayan HES Kablo Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı. Temsilcimiz, Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarını dün yaptığı antrenman ile sonlandırdı ve maç saatini beklemeye başladı. Öte yandan Kayserispor’un, Galatasaray’dan kiraladığı 24 yaşındaki milli sol bek Emre Taşdemir, sarı- kırmızılılarla antrenmana çıktı. Prosinecki’nin şans vermesi durumunda Emre Taşdemir de, Ankaragücü karşılaşmasında forma giyecek. Sarı-kırmızılı ekipte Ankaragücü karşılaşması öncesinde 6 sakat ve 1 kart cezalısı isim bulunuyor. 19.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 10 puanla son sırada yer alıyor. MKE Ankaragücü ise 12 puanla 17.sırada yer alıyor.

HES Kablo Kayserispor-MKE Ankaragücü karşılaşması, bugün Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 14:00’da başlayacak olan karşılaşmada, hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.