HES KABLO KAYSERİSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

HES KABLO KAYSERİSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

Süper Lig’de ikinci yarı, hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. İkinci yarının ilk maçında HES Kablo Kayserispor, Alanyaspor’a konuk olacak.

Süper Lig’de ikinci yarı, 17-18-19-20 Ocak’ta oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. İkinci yarının açılış maçında Ankaragücü ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. HES Kablo Kayserispor ise ikinci yarıya Alanyaspor karşılaşması ile başlayacak.

İlk devreyi son sırada tamamlayan ve ekonomik sıkıntılarla boğuşan Kayserispor, ikinci yarıya Teknik Direktör Prosinecki ile başladı. Prosinecki ile birlikte takıma Muris Mesanovic, Mario Situm, Kozan Kvrzic, Enver Cenk Şahin ve Gustavo dahil oldu. Kupada oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyemeyen yeni transferler Alanya karşılaşmasında takımda yer alabilecek. HES Kablo Kayserispor, ikinci yarı öncesi 10 puanla son sırada yer alıyor. Aytemiz Alanyaspor ise 29 puanla 6.sırada yer alıyor.

Aytemiz Alanyaspor-HES Kablo Kayserispor karşılaşması, yarın Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak. Saat 14:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Ali Palabıyık, Serkan Olguncan ve Serkan Çimen hakem üçlüsü görev yapacak.