Hepsiburada, HepsiYürekten ile okula dönüşü dayanışmaya dönüştürüyor

16.09.2024 10:17:21

Hepsiburada, HepsiYürekten ile okula dönüşü dayanışmaya dönüştürüyor

E-ticaret platformu Hepsiburada, HepsiYürekten programı ile sivil toplum kuruluşlarına (STK) verdiği desteği büyütmeye devam ediyor.

Hepsiburada, HepsiYürekten ile okula dönüşü dayanışmaya dönüştürüyor. E-ticaret platformu, müşterilerini HepsiYürekten sayfasını ziyaret edip çocukların eğitime erişimi için çalışan STK’lara destek olmaya çağırıyor. Gerek sosyo-ekonomik nedenlerle gerek özel ihtiyaçlar nedeniyle desteğe ihtiyaç duyan ailelerin ve çocukların yeni eğitim dönemine eksiksiz ve mutlu başlamaları için herkes bu dayanışmanın bir parçası olmaya davet ediliyor.

Yapılan açıklamaya göre müşteriler, HepsiYürekten programındaki STK’ların ürünlerinden ya da dijital destek kartlarından satın alarak dayanışmaya katılabiliyor. Hepsiburada, bugüne kadar HepsiYürekten kapsamındaki 100’den fazla STK’nın 50 milyon TL gelir elde etmesini sağladı. HepsiYürekten programı kapsamında; Bilim Kahramanları Derneği, Buradayız Dükkan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Çocuklar Gülsün Diye, Çocuk Eğitim Derneği, Hayata Destek Derneği, İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV), OBİDEV (Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı), Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Eğitim Vakfı (TEGV), Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD), TOHUM Otizm Vakfı, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), UCİM (Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği) ve UNICEF gibi pek çok STK farklı meblağlardaki dijital destek kartlarını ve ürünlerini satma fırsatı buluyor.