Hausen Gayrimenkul, Kayseri’deki gayrimenkul sektörünü Toros Cumhur ile bir araya getirdi

Hausen Gayrimenkul, Kayseri’deki gayrimenkul sektörünü Toros Cumhur ile bir araya getirdi

300 kişinin katılımıyla gerçekleşen bu organizasyonda, Gayrimentor Toros Cumhur tarafından Kayseri’deki gayrimenkul sektöründeki iş insanlarına tam gün süreyle çeşitli eğitimler verildi.

Hausen Gayrimenkul, gayrimenkul sektörünün en önemli isimlerinden ve kanaat önderlerinden olan, başarılı Gayrimenkul Danışmanı ve Gayrimentor ismiyle bilinen Toros Cumhur’u Kayseri’deki gayrimenkul sektörü temsilcileri ve gayrimenkul danışmanlarıyla Erciyes Kültür Merkezi’nde bir araya getirdi.

 

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE KİŞİSEL MARKALAŞMA VE DİJİTAL PAZARLAMANIN ÖNEMİ

Gayrimentor Toros Cumhur, eğitimine gayrimenkul sektöründe sıfırdan kanaat önderliğine kadar olan kişisel markalaşma sürecini ve hikayesini anlatarak başladı. Nasıl arayan değil, aranan bir gayrimenkul danışmanına dönüşürsün sorusunun cevabını Kayseri’deki tüm gayrimenkul danışmanlarına reçetesiyle sundu.

Ardından “İlan-ı (A)l (S)at (K)irala” eğitimiyle gayrimenkul sektöründeki dijital pazarlama süreçleri hakkında çok detaylı bir eğitim verdi. Toros Cumhur, birçok sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de dijitalleşmenin çoktan yaşanıyor olduğu gerçeğine vurgu yaptı. Ayrıca tüm gayrimenkul danışmanlarının gayrimenkul işini bütüncül bir girişim olarak görmesi ve gayrimenkul ofislerinin bir iş bulma değil, iş kurma kurumu olduğunu tüm sektörün anlaması gerektiğinin altını çizdi.

TOROS CUMHUR’A BÜYÜK İLGİ

Eğitim sonrasında Kahramanmaraş, Gaziantep, Mersin, Şanlıurfa, Nevşehir ve Bursa gibi diğer illerden de katılım gösteren gayrimenkul danışmanları Toros Cumhur’a büyük ilgi gösterdi. Gayrimenkul danışmanları eğitim sonrasında Toros Cumhur ile fotoğraf çektirdi ve eğitim sonunda sektör hakkındaki sorunlar hakkında sohbet ettiler.

GAYRİMENTOR TOROS CUMHUR, HAUSEN GAYRİMENKUL’Ü TEBRİK ETTİ

Eğitim sonrasında, düzenlenen eğitime ilişkin açıklamalarda bulunan Toros Cumhur; ticaretin hayat okulu olan Kayseri’de gayrimenkul sektöründe gelecek tasarlayan gayrimenkul danışmanlarıyla ve bu sektördeki girişim fırsatlarına dikkat çeken Hausen Gayrimenkul’e teşekkür etti. Bu mesleğin itibarını yükseltme noktasında da gösterdiği vizyon ve çabaları için ayrıca Hausen Gayrimenkul, Hausen Gayrimenkul iş ortaklarına ve Hausen Gayrimenkul CEO’su Hakan İlhami İlgün’e kendisini bu fırsatı tanımasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.