Haliliye’de yeşil alan çalışması

18.09.2024 13:04:00

Haliliye’de yeşil alan çalışması

Haliliye Belediyesi, yeşil alan miktarını artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında Karşıyaka Mahallesine kazandıracağı yeni parklarda ve mevcut parklarda peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, yeşil alan miktarını artırmak ve vatandaşlara yeni yaşam alanları sunmak için çalışıyor.
İlçe genelindeki mevcut parklarda yapılan peyzaj çalışmalarıyla parkları güzelleştirmeye devam eden ekipler, yeni park yapım çalışmalarıyla ise ilçenin yeşil alan miktarını artırmayı hedefliyor. Karşıyaka Mahallesinde devam eden park yapım ve altyapı çalışmalarını tamamlayan ekipler, kısa süre içerisinde yeşil alanı vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla Belediye bünyesinde üretilen bank ve kamelyalar ile yaşam alanına dönüştürülecek yeşil alan, aydınlatma ve kamera sistemiyle güvenli hale getirilecek. Mevcut parklarda ise bakım, onarım ve peyzaj çalışmaları ile yenilemeye devam eden Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler, periyodik olarak sürdürdüğü hizmetler ile vatandaşlardan tam not alıyor.
Öte yandan, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise vatandaşların parklarda gördükleri olumsuzlukları İletişim Merkezi aracılığıyla bildirebilecekleri kaydedildi.