Haliliye Belediyesi dershane hizmetiyle gençlerin yanında oluyor

Haliliye Belediyesi dershane hizmetiyle gençlerin yanında oluyor

Haliliye Belediyesi dershane hizmetiyle gençlerin yanında oluyor

Haliliye Belediyesi’nin ücretsiz dershane hizmeti sunduğu üniversiteye hazırlık kursu, yeni öğrencilerini geleceğe hazırlıyor. Kayıtların alınmasıyla ders başı yapan gençler, çeşitli branşlarda aldıkları eğitimin yanı sıra soru çözümleriyle de bilgilerini pekiştiriyor.
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe ve eğitime önem verilmesi yönündeki direktifleriyle öğrencilere yönelik çalışmalar devam ediyor.
Kültür ve sosyal işler müdürlüğü, üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerindeki meslek için ter döken öğrencileri eğitim merkezleri ve kütüphaneler ile hayallerine hazırlıyor. Sessiz ortamın sunulduğu kütüphanelerde aradıkları ders çalışma ortamını bulan gençlere, üniversiteye hazırlık kursuyla da ücretsiz dershane hizmeti veriliyor. Alanında uzman öğretmenlerin çeşitli branşlardaki konu anlatımlarıyla eksik konularını tamamlayan öğrenciler, hafta içi dört gün sunulan konu anlatımlarının ardından soru çözüm günü ile bilgilerini pekiştirme imkanı buluyor. Haliliye Belediyesi tarafından kurs süresince periyodik olarak düzenlenen deneme sınavlarıyla da kendilerini ölçen gençler, ÖSYM formatında gerçekleştirilen sınav sayesinde zaman kontrolünü sağlamayı öğreniyor. Belediye bünyesinde sunulan bu hizmet ile hayallerindeki üniversite ve meslek için sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden gençler, eğitime destek çalışmalarından ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkürlerini iletiyor.