Cüzdanını alırken hafriyat kamyonu altında kalan kadın ağır yaralandı

Cüzdanını alırken hafriyat kamyonu altında kalan kadın ağır yaralandı

Ankara'da yere düşen cüzdanını almaya çalışırken hafriyat kamyonunun altında kalan 63 yaşındaki kadın ağır yaralandı.

Düşen Cüzdanın Peşinde

Ankara'nın Mamak ilçesi Yeni Bayındır Mahallesi'nde yaşanan üzücü bir kaza, güvenlik kameralarına yansıdı. 63 yaşındaki Y.D., yere düşürdüğü cüzdanını almak için yola eğildiği sırada, 06 FMY 269 plakalı bir hafriyat kamyonunun altında kaldı.

6 Metrelik Sürüklenme

Kamyonun altına giren kadın, yaklaşık 6 metre boyunca sürüklendi ve ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Şoför Gözaltında

Kaza sonrasında hafriyat kamyonunun şoförü gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma ve incelemeler yetkililer tarafından titizlikle sürdürülüyor.

"Ağzından Kan Geliyordu"

Bölge esnafından Ünal Kara, tanık olduğu anları şöyle anlattı: "Kadın yolda parasını düşürmüş. Geriye dönüp almaya çalıştığı sırada kamyon çarptı. Yaralanan kadının nabzı atmıyordu, kalp masajı yapıyorlardı. Ağır yaralıydı ve ağzından kan geldiğini gördüm. Mahallede yaşayan bir kadınmış."