Tarih: 13.09.2024 12:44

Hacıibrahimuşağı yeni içmesuyu hattına kavuşuyor

Facebook Twitter Linked-in

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Hacıibrahimuşağı Mahallesi’nde başlattığı içmesuyu imalatlarını sürdürüyor. KASKİ koordinesinde yürütülen çalışmalarla bölgeye yaklaşık 7 kilometrelik yeni içmesuyu hattı kazandırılıyor.
Yeni Kahramanmaraş’ın imar ve inşası noktasında üstyapıdan ulaşıma, sosyal donatıdan yeşil alanlara, kültürden sanata tüm alanlarda yatırım ve projelerini yoğun bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından başlattığı altyapı seferberliğine de devam ediyor. Bir yandan depremlerde hasar alan altyapı hatları yenilenirken bir yandan da yerleşim yerlerine yeni şebeke hatları kazandırılıyor. Şehrin altyapısını en az 100 yıllık projeksiyonla ele alan Büyükşehir Belediyesinin çalışma gerçekleştirdiği adreslerden biri de Onikişubat ilçesi Hacıibrahimuşağı Mahallesi oldu. Depremde şebeke hatları ciddi hasar alana mahalleye 7,5 Milyon TL’lik yatırımla yaklaşık 7 kilometrelik yeni içmesuyu hattı kazandırılıyor. KASKİ Genel Müdürlüğü koordinesinde yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmaların tamamlanmasıyla Hacıibrahimuşağı’nın içmesuyu sorunu çözüme kavuşturulacak.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; daha modern ve sağlıklı altyapı noktasında yatırımların artarak devam ettiği, yerleşim yerlerinin altyapı sorununun çözüme kavuşturulması için 11 ilçenin tamamında projelerin sürdüğü belirtildi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB