Gölbaşı Kaymakamı Algın, Harmanlı Belediyesi'ni Ziyaret Etti
Kaymakam Kadir Algın, Harmanlı Belediye Başkanı Ali Azık'ı makamında ziyaret ederek beldedeki çalışmaları değerlendirdi ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Resmi Ziyaret ve Değerlendirme
Adıyaman'ın Gölbaşı Kaymakamı Kadir Algın, Harmanlı Belde Belediye Başkanı Ali Azık'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, beldede yürütülen çalışmalar ile planlanan hizmetler hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
Vatandaşlarla Doğrudan İletişim
Kaymakam Algın, ziyaretin ardından Belediye Başkanı Ali Azık ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek talep, görüş ve önerileri dinledi. Vatandaşların kendilerine yönelttiği soruları yanıtlayan Algın, iletilen konuların çözümü noktasında ilgili kurum ve birimlere gerekli talimatları verdi.
Hizmetlerin Etkinliğine Katkı
Yapılan ziyaretin, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli şekilde yürütülmesi ile vatandaşların beklentilerinin yerinde tespiti açısından önem taşıdığı ifade edildi.

