Gölbaşı Belediyesinden ücretsiz evde bakım hizmeti

Gölbaşı Belediyesinden ücretsiz evde bakım hizmeti

Gölbaşı Belediyesinden ücretsiz evde bakım hizmeti

Ankara’nın Gölbaşı Belediyesi, ücretsiz evde bakım hizmetiyle yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşların yanında oluyor.
Gölbaşı Belediyesi, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek, vatandaşlarının her türlü ihtiyacına çözüm üretmeye devam ediyor. Belediye tarafından, ilçede yaşayan yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla evde bakım hizmeti veriliyor.
Evde bakım hizmeti kapsamında Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı alanında uzman ekipler pansuman, enjeksiyon, tansiyon ölçümü, şeker ölçümü gibi birinci basamak sağlık hizmetlerini vatandaşların evlerinde yapıyor. Aralıklarla gerçekleştirilen ücretsiz evde bakım hizmetlerinden yaş sınırı olmaksızın tüm vatandaşlar yararlanabiliyor

“Sağlıklı bir Gölbaşı için gece gündüz çalışacağız”
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, evde bakım hizmetinin önemine değinerek, şunları kaydetti:
"Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Onların sağlığı ve mutluluğu bizim için her şeyden önemli. Başvuru yapan vatandaşlarımızın evlerine giden sağlıkçılarımız, birinci basamak sağlık hizmetini onlara ulaştırıyor. Ayrıca hasta nakil araçlarımızla da vatandaşımızın hizmetine koşuyoruz. Bu hizmetlerimizle, onların yanında olmaktan ve hayatlarını kolaylaştırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gölbaşı’nda kimse yalnız değil, belediyenin tüm imkânlarıyla vatandaşımızın yanındayız. Sağlıklı bir Gölbaşı için gece gündüz çalışacağız."
Evde bakım hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, (0 312) 485 54 30 numaralı telefondan başvuru yapabiliyor.