Tarih: 10.09.2024 11:11

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, okulun ilk gününde öğrencilerle buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının ilk gününde Şahin Sevim İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk, ortaöğretim ve lise kurumlarındaki milyonlarca öğrenci, yaz tatilinin ardından 2024-2025 eğitim-öğretim yılına başladı. Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, MEB ilçe şube müdürleri, Gölbaşı Şahin Sevim İlkokulu’nda ilk ders zilinin heyecanını yaşayan öğrencilerle bir araya geldi. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla öğrenciler sınıflarına geçerken, Başkan Odabaşı, protokolle birlikte sınıfları gezerek yeni dönemde öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

"Hep birlikte daha güzel bir gelecek için çalışacağız"
Odabaşı, Gölbaşı Belediyesi olarak eğitime her zaman destek olduklarını belirterek, "Bugün, öğrencilerimiz için yeni bir başlangıcın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Gölbaşı’mızın, ülkemizin yarınları çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alabilmeleri, bizler için büyük bir sorumluluktur. Eğitime yapılan yatırım, geleceğimize yapılan en değerli yatırımdır. Bu çerçevede Gölbaşı Belediyesi olarak eğitime her zaman destek olduk, olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimize bir kez daha başarılar, öğretmenlerimize de yeni eğitim yılında kolaylıklar diliyorum. Hep birlikte daha güzel bir gelecek için çalışacağız" diye konuştu.
Ziyaret sırasında okul yönetimi ve öğretmenlerle de görüşen Başkan Odabaşı, eğitim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB