Gökhan Karaaslan: "Taraftarımıza iyi bir oyun izleteceğiz"

2.08.2024 11:09:56

Gökhan Karaaslan: "Taraftarımıza iyi bir oyun izleteceğiz"

Altay Teknik Direktörü Gökhan Karaaslan, yeni sezonda siyah-beyazlı taraftarlara keyif alacakları bir oyun izleteceklerini belirterek, "Oyuncularımızı olabilecek en iyi seviyede lige hazırlıyoruz. Çalışmalarımız da istediğimiz oyun planını sahaya yansıtacak şekilde gerçekleştirmeye çaba gösteriyoruz. Taraftarlarımızı oynadığımız oyunla mutlu edeceğiz" dedi.
TFF 2. Lig ekiplerinden Altay’ın teknik direktörü Gökhan Karaaslan, yeni sezon öncesinde siyah-beyazlıların kamp performansını ve oyuncuların son durumunu İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine değerlendirdi. Planlanan şekilde antrenmanlarını sürdürdüklerini ifade eden Karaaslan, "Şu anda oyuncularımın özellikle antrenmanlarda ortaya koyduğu özveri, hırs, çalışma disiplini ve istekli oluşları beni son derece mutlu ediyor" diye konuştu.

"Oyuncularımın geri bildirimlerinden memnunum"
Oyuncularla iyi bir iletişim kurduğunu dile getiren Karaaslan, "Sahada istediklerimi gerçekleştirmeleri adına onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Dolayısıyla onların bana verdikleri geri bildirimden de oldukça memnunum. Çünkü sahada sonuçta futbolcular oynuyorlar ve futbolcuların göstermiş oldukları sahaya yansıtmış oldukları bu özverileri, bu disiplinleri, bu çalışkanlıkları özellikle hırsları burada bizim antrenman performansını da yükseltiyor" dedi.

"Çalışmalar keyifli geçiyor"
Altyapıdan yeni oyuncuların da kampta yer aldığını vurgulayan siyah-beyazlıların teknik direktörü, "Şu da bir gerçek sonuç itibarıyla şu an kampımızda altyapıdan da aldığımız oyuncularımız var. Oradan da takımımıza katılacak oyuncular mutlaka olacaktır. Sezon itibarıyla ve genelinde baktığımız zaman evet çalışmalar kaliteli geçiyor, keyif alıyorlar. Ben de çalışmalardan oldukça keyif alıyorum. Çünkü çalışmaların keyifli geçmesinin sebebi onların sahaya yansıtmış oldukları enerji ve hırsları diyebilirim. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.
Sezonun başlamasına uzun bir süre olduğunu vurgulayan Gökhan Karaaslan, sözlerini şöyle noktaladı:
"1 Eylül’e oldukça vakit var. Çalışmalarımızı sahaya yansıtacağımız oyun planıyla birlikte tempolu, hırslı, istekli, özverili ve aynı zamanda geçen sezon kaybettikleri öz güvenlerini bu sezon kazanmış bir takım olarak sahada yer alacağız ve taraftarımıza etkili ve zevk alacakları iyi bir oyun izleteceğiz."