Giresunlu iş insanlarına ‘Memleket Aşkı’ mesajıyla destek çağrısı

3.09.2024 14:35:32

Giresunlu iş insanlarına ‘Memleket Aşkı’ mesajıyla destek çağrısı

İki sezon öncesine kadar Süper Lig’de mücadele eden fakat ekonomik olarak yaşadığı sıkıntılar sebebiyle önce 1. Lig’e ardından da 2. Lig’e düşen Giresunspor, eski günlerine dönme mücadelesi veriyor.
Bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlılar, Süper Lig’de alınan ve halen devam eden transfer yasağı cezası sebebiyle kadrosuna takviye yapamazken, çareyi altyapısından yetiştirdiği genç oyuncularda buldu. 19,6 yaş ortalamasıyla Türkiye profesyonel futbol liglerinin en genç takımı olma ünvanını taşıyan Çotanaklar, sezonun ilk maçında konuk ettikleri Nazilli Belediyespor’u 1-0’lık skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatmayı bildiler.
Kulübün içinde bulunduğu ekonomik sorunlara çözüm yolları aramayı sürdüren kulüp yönetimi, forma göğüs reklamı için henüz sponsor bulunamaması nedeniyle, Nazilli Belediyespor maçına ‘Memleket Aşkı’ mesajıyla çıkma kararı alarak özellikle Giresunlu iş insanlarına yönelik destek çağrısında bulundular. Kulüp kaynaklarından edinilen bilgiye göre, gerekli sponsor desteğini bulunana kadar Giresunspor formasında yer alan bu mesajla mücadele etmeyi sürdürecek.