Giresun'un Piraziz ilçesine bağlı Çayırköyü Meşepınarı yolu Tepebaşı Mahallesi mevkiinde, yoğun kar yağışı ve kaygan zemin nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil yoldan çıktı. Araç, şarampolde bulunan bir fındık bahçesine devrildi.
Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan vatandaşlar, Piraziz ve Bulancak Belediyesi itfaiye ekiplerinin ortak ve titiz çalışmasıyla kurtarıldı. Ekipler, yoğun kar yağışı altında yaralıları araçtan tahliye ederek sağlık ekiplerine teslim etti.
Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan 4'ü yetişkin, 2'si çocuk toplam 6 yaralı, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesi bulunuyor. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.