Alkollü Kadın Markette Camları ve Şişeleri Kırdı

Alkollü Kadın Markette Camları ve Şişeleri Kırdı

Burdur'da bir markete giren alkollü bir kadın, raflardaki şişeleri ve cam kapıyı kırdıktan sonra gözaltına alındı. İşlemlerin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gece Saatlerinde Yaşanan Olay

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü gece saatlerinde Burdur'un Bağlar Mahallesi İbrahim Zeki Burdurlu Caddesi'ndeki bir markette meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olan C.A., markete girerek raflardaki alkol şişelerini kırdı.

Polis Müdahalesi ve Cam Kapının Kırılması

Market sahibinin ihbarı üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerine de zorluk çıkaran kadın, bu esnada marketin cam kapısını da kırdı. Marketçinin şikayeti üzerine kadın polis ekiplerince gözaltına alındı.

Adli Kontrol Kararı

Emniyetteki işlemlerinin ardından C.A., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.