Tarih: 31.08.2024 15:32

Genel Müdür Turan: "Avrupa ve diğer batı ülkelerinde hem randevu sıkıntısı var hem de tedaviler oldukça yüksek"

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Yasemin Turan, "Avrupa ve diğer batı ülkelerinde hem randevu sıkıntısı var hem de tedaviler de oldukça yüksek ücretlere yapılıyor. Bizim üst düzey tedavi hizmetleri sunmamızın yanında ekonomik olmamız ve hızlı randevu vermemiz yurt dışındaki hastalar tarafından tercih sebebi olarak görülmemizi sağlıyor" dedi.
Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Laşvılı, Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Yasemin Turan’ı ziyaret ederek, hastanede tedavi gören Gürcistan vatandaşları hakkında bilgi aldı. Bir dizi programlar kapsamında Samsun’a gelen Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Laşvılı, Büyük Anadolu Hastanelerinde tedavi gören Gürcistan vatandaşlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Büyük Anadolu Hastanelerinin Gürcistan’da sağlık turizmini başlatan ilk kuruluşlarından birisi olduğunu belirten Başkonsolos Laşvılı, Samsun’da Gürcü vatandaşlara gösterilen ilgi ve kaliteli sağlık hizmetlerinden ötürü Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Yasemin Turan’a teşekkürlerini iletti.

"Üst düzey sağlık hizmeti"
Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Laşvılı’nın ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Yasemin Turan ise şunları söyledi:
"Dost ülke Gürcistan bizim için çok önemli bir yere sahiptir. Yılların verdiği bu dostluğu daha üst seviyelere çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Avrupa ve diğer batı ülkelerinde hem randevu sıkıntısı var hem de tedaviler de oldukça yüksek ücretlere yapılıyor. Bizim üst düzey tedavi hizmetleri sunmamızın yanında ekonomik olmamız ve hızlı randevu vermemiz yurt dışındaki hastalar tarafından tercih sebebi olarak görülmemizi sağlıyor. Büyük Anadolu Hastaneleri olarak yurt içi ve dünyanın farklı ülkelerinden gelen hastalara şifa olmaya devam edeceğiz."



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB