Gençlik Kampı’nda 4. dönem izcilik faaliyetleri başladı

30.07.2024 11:53:34

Gençlik Kampı’nda 4. dönem izcilik faaliyetleri başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4. dönem izcilik faaliyetleri başladı. Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezinde gerçekleşen etkinlikte, izci adayları temel izcilik bilgileri, izci andı ve türesi, çeşitli düğümler ve oyunlar hakkında eğitim alacaklar.
Kepezaltı’nda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezindeki faaliyetlerde, izcilerin hem kişisel hem ruhsal olarak kendilerini geliştirmeleri, sosyalleşmeleri ve takım arkadaşlarıyla kaynaşmaları amacıyla çeşitli eğitimler veriliyor. İzci adayları kamp boyunca doğayı sevmeyi, korumayı ve doğada yaşama koşullarını bire bir uygulamalı eğitimlerle öğrenecek.

Gönüllü izciler destek veriyor
Hayvanat Bahçesi’nin hemen yanındaki ormanlık alanda doğa ile iç içe bir ortamda gerçekleşecek kamp süresince 3 tecrübeli gönüllü izci de adaylara destek verecek. Bu gönüllüler, izci adaylarına rehberlik ederek onların eğitim sürecine katkıda bulunacak. Antalya Büyükşehir Belediyesinin gençlere yönelik düzenlediği bu kamp, katılımcıların doğayla bağlantı kurmalarını ve izcilik ruhunu benimsemelerini hedefliyor.