Geleceğin şefleri iş başında

Geleceğin şefleri iş başında

Geleceğin şefleri iş başında

Düzce Belediyesi iştirak şirketi BelKA İnsan Kaynakları A.Ş bünyesinde faaliyet gösteren gündüz bakımevinde öğrenim gören minik öğrenciler, Düzce’nin gözde mekanı haline gelen Mutfak Sanatları Merkezi’ni ziyaret etti. Tesisi gezen minikler daha sonra mutfağa girerek yaptıkları birbirinden renkli cup kekleri afiyetle yedi.
Düzce Belediyesi BelKA Gündüz Bakımevinde öğrenim gören öğrencilerin, kreş içerisinde olduğu kadar kreş dışında da çeşitli faaliyetlere katılımları sağlanarak sosyal ve kültürel anlamda ciddi yol kat etmeleri sağlanıyor. Düzce Belediyesi çalışanlarının çocuklarının yer aldığı kreşte tecrübeli eğitim kadrosu sayesinde geleceğe hazırlanan miniklerin son durağı Mutfak Sanatları Merkezi oldu.
MSM’yi ziyaret eden minikler, ilk olarak tesisi gezerek iç ve dış kısımlarını meraklı gözlerle inceledi. Ardından yemeklerin nerede ve nasıl yapıldığını, servis gibi konuları görerek öğrenen minikler ardından önlüklerini giyerek kek yapımı gerçekleştirdi.
Hem eğlenceli zaman geçiren hem el becerileri gelişen, hem de sosyal olarak gelişimlerine katkı sağlayacak aktivitelere katılan minik şefler, hazırladıkları cup kekleri afiyetle yedi.
Gündüz bakımevi eğitmenleri tarafından gerçekleştirilen etkinliklerle öğrencilerin özgüvenlerinde önemli ölçüde artış olduğu gözlenmeye başlanırken, bu tarz organizasyonların devam edeceği ifade edildi.