Gediz’de Yaz Spor Okulları başladı

Gediz’de Yaz Spor Okulları başladı

Gediz’de Yaz Spor Okulları başladı

Kütahya’nın Gediz İlçesinde, Gediz Kaymakamlığı, Gediz Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Spor Okulları başladı.
Yaz tatili boyunca Gediz’de gençleri spora yönlendirmek amacıyla 13 farklı branşta ücretsiz olarak açılan okullar binlerce çocuğun spor eğitimi almasını hedefliyor. Bu çerçevede spor kurslarına katılan çocuklar, profesyonel spor antrenörleri eşliğinde hem katıldıkları sporun inceliklerini öğrenecekler hem de eğlenceye doyacaklar.
Gediz’de spor okulları bu dönem rekor başvuru ile başladı. 2 bin 100 öğrencinin başvurduğu ve kayıt olduğu spor okullarında yüzme, jimnastik, kick boks, taekwondo branşları ile start alırken diğer branşların da önümüzdeki günlerde başlayacağı bildirildi.
Spor okullarına yoğun talebin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, “Yaz spor okullarına katılan çocuklarımız için yaz ayını güzel ve sağlıklı bir şekilde değerlendirmeleri adına dolu dolu bir program hazırladık. Çocuklarımızın gönüllerince eğleneceği ve katıldıkları spor dalında birçok şey öğreneceği güzel bir program hazırlandı. Bizlere bu konuda destek veren başta Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve destek veren tüm büyüklerimize sponsorlara teşekkür ediyorum” dedi.