Gediz'de Minik Eller Fidan Dikti, Geleceğe Nefes Oldu

Gediz

Gediz'deki Dayınlar İlkokulu öğrencileri, Orman İşletme Müdürlüğü'nün projesi kapsamında 50 fidan dikerek doğaya katkı sağladı.

Geleceğe Yeşil Bir Adım

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yürütülen "Yeşil Vatan-Benim Okulum Geleceğe Çare" projesi kapsamında Dayınlar İlkokulunda anlamlı bir fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.


Minik Eller Toprakla Buluştu

Gediz Orman İşletme Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen etkinlikte, Dayınlar İlkokulu 2. sınıf öğrencileri toprakla buluşarak doğaya katkı sağladı. Minik öğrenciler, akasya, badem ve ceviz türlerinden oluşan yaklaşık 50 fidanı büyük bir özenle dikti.


Eğlenerek Öğrendiler

Fidan dikimi sırasında öğrencilere doğanın korunması, ağaçların önemi ve çevre bilinci konularında bilgiler verildi. Öğrenciler hem eğlenerek öğrendi hem de diktikleri her bir fidanla geleceğe nefes oldu.


Doğa Sevgisi Küçük Yaşta Aşılanıyor

Etkinliğe katılan öğretmenler ve Orman İşletme Müdürlüğü görevlileri, çocukların küçük yaşta doğa sevgisi kazanmasının önemine dikkat çekti. Bu tür etkinliklerin devam edeceği ifade edildi.