Gediz’de eğitimcilerden büyük fedakarlık

16.08.2024 11:21:17

Gediz’de eğitimcilerden büyük fedakarlık

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Fırdan Köyü İlkokulu/Ortaokulu, 2024-2025 eğitim öğretim yılına büyük bir özveri ile hazırlanıyor.
Yaz tatili döneminde, Okul Müdürü Halil Ceryan, Müdür Yardımcısı Halil Akgün ve yardımcı hizmetler personeli İsa Arıkan, okulun deforme olmuş sıralarını yenileyerek eğitim yılına hazırlık çalışmalarını sürdürüyorlar. Yaz tatilini okulun tadilat görmesi gereken bölümleri ve okul sıralarının zımpara, vernik ve tamiratını yaparak verimli bir şekilde değerlendiren gönüllüler, bu sayede, okulun masraflarını da önemli ölçüde azaltmış oldular.
Öğrencilerin daha iyi bir eğitim ortamında eğitim almasını istediklerini söyleyen Okul Müdürü Halil Ceryan, “Yaz tatilinde boş durmadık. Deforme olmuş bozulmuş sıralarımızın yenilenmesi ve okulun genel bakımının yapılması, öğrencilerimizin eğitim kalitesini artırmak adına çok önemliydi. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Fırdan İlk-Ortaokulu olarak yeni eğitim öğretim yılına, temiz ve düzenli bir ortamda başlamak için gerekli tüm hazırlıkları tamamladık. Öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.