GALATASARAY'IN MENSAH ISRARI DEVAM EDİYOR!

GALATASARAY

Kayserispor’un Ganalı yıldızı için tekliflerin biri gidiyor biri geliyor.

Kayserispor’un Ganalı yıldızı için tekliflerin biri gidiyor biri geliyor. Beşiktaş ile Galatasaray arasında süre gelen teklif savaşında ön sırada olan ekip Galatasaray oldu.

Kayserispor’un Ganalı orta saha yıldızı için tekliflerinde yenilemeler yapan Galatasaraylı yöneticiler kazan kazan formülü ile bu transfer gerçekleştirmek istiyorlar. Daha önce Beşiktaş gibi 4 oyuncu ve üste para teklifi sunan Galatasaray, bu işte bir adım öne geçerek yeni bir teklifle Kayserispor’un kapısını çaldı.

Kayserispor’u transferde rahatlatacak yeni bir yöntem bulan Galatasaray’da yöneticiler, Atletico Madrid'in bir sonraki satıştan alacağı %40 payı devre dışı bırakmak için Kayserispor'a 1+1 yıllık kiralık teklifi sundular. İstanbul temsilcisi,  Ganalı oyuncuya karşılık 2 milyon Euro ve takas önerisinde bulunarak, Atletico Madrid’in geçen yaz 3.6 milyon Euro'ya bonservisini Kayserispor'a verdiği Mensah'ın sözleşmesine 'Bir sonraki satıştan yüzde 40 pay alırız' maddesini de boşa çıkartmayı teklif ettiler. 2.Başkan Abdurrahim Albayrak'ın yürüttüğü operasyonda Galatasaray da, Atletico Madrid'i devre dışı bırakacak 1+1 yıllık kiralama teklifinin Kayserispor’a sunulduğu cevap olarak da 2 milyon Euro teklifin 3 milyon Euro’ya çıkartılmasının istendiği belirtildi.

25 yaşındaki Ganalı yıldız için her iki sezonda 1'er milyon Euro'dan 2 milyon Euro kiralama bedeli ödemeye hazır olan Galatasaray ayrıca bu formülle Atletico Madrid'in pay almasını engellerken kadrosunda düşünmediği oyunculardan Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı ve Jimmy Durmaz’dan birisini de takas ile Kayserispor’a önerileceği ifade edildi.