Yoğun Bir Gün: Çift Antrenman Temposu
Galatasaray, Turkcell Süper Kupa yarı finalinde karşılaşacağı Trabzonspor için hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürdü. Takım, bugün çift antrenman yaparak maça hazırlandı.
Sabah Seansı: Kuvvet ve Kondisyon
Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen sabah idmanında, oyuncular salonda kuvvet çalışmasının ardından sahada koşu çalışması yaptı. Bu seans, fiziksel dayanıklılığı artırmaya yönelikti.
Akşam Seansı: Top Hakimiyetine Odaklanma
Akşamki idman ise topa sahip olma çalışmalarına ağırlık verdi. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki çalışma, topa alışma ve ısınmayla başladı, ardından top hakimiyeti egzersizleriyle devam etti. Antrenman, üç takımlı bir turnuva formatındaki oyunla son buldu.
Yarınki Program: Hazırlıklar Devam Ediyor
Sarı-kırmızılı ekip, yarın saat 11.00’de yapacağı idmanla Süper Kupa yarı finali hazırlıklarını sürdürecek.