FİLENİN SULTANLARI ŞAMPİYON

FİLENİN SULTANLARI ŞAMPİYON

Voleybol 2. Lig Kadınlar 6.Grup’ta liderlik koltuğunda çıktığı Antakya Belediye müsabakasını 2-3 kazanan Kayseri OSB Teknik Koleji, grupta erken şampiyonluğunu ilan etti. 

Voleybol 2.Lig Kadınlar 6.Grup’ta 12.hafta da deplasmanda Antakya Belediyespor’a konuk olan Kayseri OSB Teknik Koleji, oynadığı iki günlük müsabakalarda aldığı sonuçlarla grup sona ermeden bir hafta önce şampyo0nluğunu ilan etti.

Hatay Voleybol ile hafta sonunda karşılaşan ve bu maçı 3-0 kazanan Kayseri OSB Teknik Koleji gruptaki 12.hafta müsabakasında da yine deplasmanda Antakya Belediyespor’la karşılaştı. Müsabakanın ilk setini 25-18 kaybeden temsilcimiz ikinci seti 17-25 kazandı. Üçüncü seti de 19-25 kazana temsilcimiz dördüncü sette yorgunluğun verdiği düşüşle 25-17 kaybetti. Kırılma setinde ise Kayseri OSB’de kızlar seti 12-15 kazanarak önemli bir galibiyeti elde etmiş oldular. Bu galibiyetle grup müsabakaları tamamlanmadan şampiyonluğunu da ilan eden temsilcimiz Kayseri’ye moralli döndü.

Kayseri OSB Teknik Koleji’ gruptaki son maçında 13.hafta da evinde Kilis Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma 08 Şubat 2020 Pazar günü saat 13.00’da oynanacak.