Fenerbahçe-Samsunspor Süper Kupa Yarı Finalinde VAR Görevi Alper Çetin'e Verildi

Fenerbahçe-Samsunspor Süper Kupa Yarı Finalinde VAR Görevi Alper Çetin

Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Fenerbahçe ile Samsunspor'un karşılaşmasında Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Alper Çetin görev yapacak. Maç, bugün Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak.

VAR Koltuğunda Alper Çetin

Turkcell Süper Kupa yarı finalinde bugün oynanacak olan Fenerbahçe-Samsunspor maçında Video Yardımcı Hakemi (VAR) görevi Alper Çetin'e verildi. Karşılaşmada, VAR asistanlıklarını (AVAR) ise Mustafa Savranlar ile Suat Güz üstlenecek.

Hakem Heyeti Belli Oldu

İki takım arasındaki mücadeleyi merkez hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'a saha içi yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Mehmet Kısal yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak da Batuhan Kolak görev alacak.

Tarih ve Saat

Fenerbahçe ile Samsunspor, Turkcell Süper Kupa yarı finalinde bugün, saat 20.30'da Yeni Adana Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.