FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİNE TECRÜBELİ TEMSİLCİ

FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİNE TECRÜBELİ TEMSİLCİ

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin temsilcisi belli oldu. Maçta görevlendirilen Osman Kayaalp, yıllarını futbola vermiş birisi olurken, 7 yıl da faal futbol hakemliği kariyerindeki bir dönem olarak karşımıza çıkıyor.  

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin TFF temsilcisi olarak ilimizden Osman Kayaalp’in görevlendirilmesi spor kamuoyunda olumlu yorumlarıda peşinden getirdi.

23 Şubat 2020 Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisine Türkiye Futbol Federasyonu’nun tecrübesini daha önce kanıtlanmış olan Osman Kayaalp’i atamadı Kayseri spor kamuoyuna da sevinç yaşattı. 11 yıldır TFF temsilcisi olarak görev yapan ve bu sezon 10 maçın üzerinde görev alan Osman Kayaalp’in kurllar konusundaki tecrübesi ve uygulamaları federasyon yetkililieri tarafından da takdir topladı. Süper Lig’in zirvesini yakından ilgilendiren derbi maçta böylesi önemli bir göreve atanan Osman Kayalp’in ‘Aslanlar gibi bu görevi yerine getirecektir!’ takdirini kamuoyundan alması ise TFF’nin en güvendiği isimlerden birisi olmasına bağlandı.

TFF temsilcisi Osman Kayaalp, 7 yıl faal hakemlik yaptıktan sonra 10 yıl Kayseri Kadir Has Stadı müdürü olarak görev aldı ve daha sonra kamu hayatındaki işinden emekli olduktan sonra ise iş dünyasında yeni alanlarda çalışma hayatına devam ediyor.