Adana'da 10 Yıllık Ev Anlaşmazlığı Çifte Cinayetle Sonuçlandı

Adana

Müteahhitten evini alamadığını iddia eden şahıs, inşaat şirketinde müteahhidin oğlunu öldürdükten sonra intihar etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

10 Yıllık Bekleyiş ve Hüsran

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde, yaklaşık on yıl önce yaşanan bir mülk anlaşmazlığı trajik bir şekilde sona erdi. Soner Sucu (32), müteahhit R.Y.'den ev almak için parasını ödediğini ancak ne evini alabildiğini ne de parasını geri alabildiğini iddia etti. Uzun süren bekleyiş ve çözümsüzlük, Sucu'yu son bir hamleye itti.

Şirkette Çıkan Ölümcül Tartışma

Soner Sucu, sorun yaşadığı müteahhit R.Y.'ye ait inşaat şirketine gitti. Burada müteahhidin oğlu Ramazan Can Y. (33) ile karşılaşan Sucu, iddialarını tekrarlayarak bir tartışma başlattı. Sözlü çekişme hızla fiziksel bir kavgaya dönüştü ve ortam geri dönüşü olmayan bir noktaya geldi.

Silahlı Saldırı ve İntihar

Kavga sırasında Soner Sucu, yanında bulundurduğu tabancayı çıkararak Ramazan Can Y.'yi başından vurdu. Ardından, aynı silahı kendi başına doğrultarak ateş eden Sucu, oracıkta yaşamına son verdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, her iki kişiye de müdahale etti ancak Ramazan Can Y. hastanede kurtarılamadı.

Adli Süreç Başladı

Polis ekiplerinin inceleme yaptığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Soner Sucu ve Ramazan Can Y.'nin cenazeleri, otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yetkililer, 10 yıla yayılan anlaşmazlığın detaylarını ve olayın tam nedenini araştırıyor.