Eskişehir’deki restoranlar için kolaylık: Havuz kurye modeli

Eskişehir’deki restoranlar için kolaylık: Havuz kurye modeli

Eskişehir’deki restoranlar için kolaylık: Havuz kurye modeli

Vigo, restoranlar için kolaylık sağlayacak havuz kurye modeline Eskişehir’de başladı.

Vigo, hızlı teslimat ile ilgili restoranlara kolaylık sağlayacak havuz kurye modeline başladı. Eskişehir’de hayata geçirilen proje, restoranların taleplerini karşılayacak. Paket servisi son yıllarda restoranların cirolarında hatırı sayılır bir yer elde ediyor. Restoranlar dijitalleşme ile birlikte kolayca sipariş almak için son kullanıcıya ulaşabiliyor. Bu noktada işin lojistik kısmı yani hızlı teslimat ve kuryenin önemi bir hayli artıyor.

“Eskişehir’deki işletmelere büyük kolaylık sağlayacak”
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Vigo Operasyon Geliştirme Direktörü Murat Ceyran, “İşletmelerin hızlı teslimat ihtiyacını karşılamak Eskişehir’de havuz kurye modeline başladık. Hızlı teslimatla alakalı restoranların farklı talepleri olabiliyor. Bazı restoranlar kuryelerimizin tamamen kendilerine hizmet vermesini bazı restoranlar ise sipariş düştükçe kuryelerimizin restorana gitmesini isteyebiliyor. Biz de 81 ilde tüm işletmelerin kurye ihtiyacına çözüm getirmek farklı iş modelleri üzerinde çalışıyoruz. Bu bağlamda Eskişehir’de havuz kurye modelimize Ağustos ayı itibarıyla başladık” dedi.

“İşletmeler tek tuşla kurye çağırabilecek”
Vigo’nun Eskişehir’de başladığı havuz kurye modeliyle işletmelerin tek tuşla kurye çağırabileceğini söyleyen
Ceyran, ’’Havuz kurye modelimizde Eskişehir’deki tüm işletmeler sipariş düştüğünde tek tuşla kurye çağırabilecek. Bu hizmet için işletmelere gelişmiş bir teknoloji hizmeti de sunmuş oluyoruz. Tüm Eskişehirli restoranları web sitemize girip hızlıca sistemimize entegre olmaya davet ediyoruz. Sistem Eskişehir’de oturduktan sonra tüm Türkiye’de yavaş yavaş aktif edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.