Tarih: 20.07.2024 14:53

Eski Devlet Bakanı Sağlar: "Kuşadası, Başkan Günel vizyonu ile kültür sanat kenti oldu"

Facebook Twitter Linked-in

Kültür ve Turizm eski bakanı Fikri Sağlar, Kuşadası Belediyesi tarafından Çalıkuşu Kültür Evi’nde düzenlenen imza gününde Kuşadalılarla bir araya geldi. Eski bakan Sağlar, "Kuşadası, Başkan Ömer Günel vizyonu ile kültür sanat kenti oldu" dedi.

Kuşadası Belediyesi tarafından yıl boyunca düzenlenen birçok kültür ve sanat etkinliğine ev sahipliği yapan Çalıkuşu Kültür Evi, Kültür ve Turizm eski Bakanı, siyasetçi ve yazar Fikri Sağlar’ı ağırladı. İmza gününe Kuşadalı sanatseverlerin yanı sıra Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek katıldı.Başkan Ömer Günel’in Kuşadası için hayata geçirdiği projelerden övgüyle söz eden Fikri Sağlar, “Kuşadası sadece benim için değil tüm dünya için büyük önem taşıyor. Başkan Ömer Günel, vizyonu ile Kuşadası’na çok şey kattı. Burayı turizm kenti kimliği haricinde kültür ve sanatın da başkenti haline getirdi. Kendisine beni konuk ettiği için teşekkür ederim” dedi.

Başkan Ömer Günel ise Fikri Sağlar’ı Kuşadası’nda ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Durmuş Fikri Sağlar bizler için yalnızca bir yazar değil aynı zamanda kıymetli bir parti büyüğümüz. Kendisini Çalıkuşu Kültür Evi’nde ağırladığımız için çok mutluyuz, bizlerle bu güzel atmosferi oluşturduğu için kendilerine teşekkür ederim” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB