Erdem Koleji’nden YKS başarısı

22.07.2024 10:34:54

Erdem Koleji’nden YKS başarısı

Gaziantep Erdem Koleji, LGS’de yüzde 1’lik dilimde en fazla öğrenciye sahip okul olarak elde ettiği yüzde 73’lük kitlesel başarısının ardından yeni bir başarıyı YKS sonuçlarının açıklanmasıyla elde etti.
Türkiye 37.’si ve Türkiye 669.’uncusu Gaziantep Erdem Kolejinden. İlk 20 binde 54 derece elde eden Erdem Koleji, bu başarısının gururunu yaşıyor.

Erdem YKS’de Gaziantep rekoru kırdı
Gaziantep ve bölgenin en başarılı eğitim kurumlarından biri olarak ön plana çıkan Erdem Koleji, LGS’de elde ettiği rekorun ardından YKS’de de başarılı sonuçlara imza attı. YKS’de ilk 20 binde 54 derece ile büyük bir gurur yaşattı. Erdem Koleji öğrencileri; İlk 50’de 1 derece, ilk 200’de 2 derece, İlk 500’de 3 derece, ilk bin’de 4 derece, ilk 5 binde 8 derece, ilk 10 binde 16 derece ve ilk 20 binde 20 derece elde etti.

Türkiye 37.’si Erdem Koleji’nden
Gaziantep Erdem Koleji Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) elde ettiği kitlesel başarıların yanı sıra bireysel başarılarıyla da dikkat çekti. Erdem Koleji öğrencilerinden Arda Güneş Türkiye 37.’si olma başarısı gösterdi. Yine Erdem Koleji öğrencisi Ali Gökalp Çiftçi ise Türkiye 669.’cusu oldu.
Başarının haklı gururunu yaşıyoruz
Gaziantep Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, sınava giren tüm öğrencileri tebrik etti. Sönmez, “YKS’ye giren öğrencilerimizin kitlesel olarak başarı göstermesinin haklı gururu ile yolumuza devam ediyoruz. YKS’de başarı gösteren öğrencilerimize, aldıkları dereceler ile yaşattıkları gurur için teşekkür ediyoruz. Erdem Koleji olarak bilimin ışığında, başarı merdivenlerini yılmadan adımlayan öğrencilerimizin destekçisi olmaya devam edecek, geleceği dizayn eden bireyler yetiştirme hedefimizi sürdüreceğiz. Kendini her alanda ifade edebilen bireyler yetiştiren Erdem Koleji, bu sene de elde ettiği başarıyla zirvedeki yerini korudu. Sınav başarısında emeği geçen öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm velilerimizi, öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.