Darende'de engelli ve yetimler için iftar programı düzenlendi

Darende

Darende Belediyesi, engelli ve yetim çocukları iftarda bir araya getirerek birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Engelli ve Yetimler İftar Sofrasında Buluştu
Darende Belediyesi, engelliler ile öksüz ve yetimlere yönelik anlamlı bir iftar programı düzenledi. Program, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek Ramazan'ın manevi atmosferini paylaşma fırsatı sundu.

Başkan Bozkurt'tan Rahmet ve Bereket Temennisi
Programda konuşan Belediye Başkanı Alican Bozkurt, Ramazan ayının paylaşmanın, dayanışmanın ve merhametin arttığı bir zaman dilimi olduğunu vurguladı. Bozkurt, "Mübarek Ramazan ayının rahmeti, bereketi ve huzuru hepimizin üzerine olsun" diyerek katılımcılara iyi dileklerini iletti.

"Gerçek Engel Kalplerde Olur"
Başkan Bozkurt, engelli vatandaşların hayatın içinde gösterdiği azim, sabır ve güçlü duruşun kendilerine ilham verdiğini kaydetti. "Gerçek engel kalplerde olur. Sevgi, anlayış ve dayanışma olduğunda aşılmayacak hiçbir engel yoktur" diyen Bozkurt, Darende Belediyesi olarak hemşehrilerinin yanında olmaya ve gönüllere dokunan hizmetler üretmeye devam edeceklerini belirtti.

Çocukların Tebessümü Umut Verdi
Programda çocukların yüzündeki tebessümün kendilerine umut ve mutluluk verdiğini ifade eden Bozkurt, "Çocukların sevinci, yarınlara olan inancımızı ve umudumuzu daha da güçlendiriyor" şeklinde konuştu.

Büyük Bir Aile Olma Vurgusu
"Biz Darende’de büyük bir aileyiz" diyerek birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha hatırlatan Başkan Alican Bozkurt, Ramazan’ın bereketini paylaştıkları bu güzel akşamın gönülleri daha da yakınlaştırmasını diledi. Program, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.