Engelleri aşıp ikinci şiir kitabını yazdı

16.09.2024 09:28:47

Engelleri aşıp ikinci şiir kitabını yazdı

Denizli’de yaşayan bedensel engelli Gökhan Sağıt’ın ikinci şiir kitabı olan ‘Bir Engellinin Yüreğinden Şiirler 2’yi okurlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Denizli’nin Kale İlçesine bağlı Gökçeören Mahallesi’nde yaşayan 35 yaşındaki doğuştan bedensel engelli Gökhan Sağıt, 60 sayfadan oluşan ve 50 şiirinin yer aldığı ilk şiir kitabı ‘Bir Engellinin Yüreğinden Şiirler’ kitabını 2022 yılında bin 750 adet bastırarak okuyucularıyla buluşturmuştu. Engellerin hayallerine engel olamadığı Gökhan Sağıt, 1 yıllık çalışma ile 60 şiirin yer aldığı 50 sayfalık ‘Bir Engellinin Yüreğinden Şiirler 2’ şiir kitabını da hazırladı. Engelli Şair Sağıt, uygun matbaa ve yayın evi bulursa ikinci kitabını da en kısa sürede okuyucularla buluşturacak.

Kitaba ve şiire karşı büyük bir ilgi duyduğunu ifade eden Gökhan Sağıt, “İlk kitabımı yayınladıktan sonra ikincisi için çalışmalara başlamıştım. 1 yıllık çalışma ile 60 şiirin yer aldığı 50 sayfalık ‘Bir Engellinin Yüreğinden Şiirler 2’ şiir kitabımı da tamamladım. Matbaa ve yayın evi bulunursa ikinci kitabım kısa sürede okurlarla buluşacak. İlk kitabımı basan Denizli’deki matbaa ne yazık ki kapandı. Kitabını uygun fiyattan basacak matbaa ve yayın evi arayışı içerisindeyiz. Matbaa ile ilgili hayırseverlerimizden destek gelirse çok mutlu olacağım. Bu güzel şiirlerin biran önce okuyucularla buluşması ümit ediyorum” dedi.