Elitaş tepki gösterdi: "Masum bir ziyaret değil"

Elitaş tepki gösterdi:

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, FETÖ suçundan yargılanan ve ceza alan O.C'nin, Kayseri Şeker Fabrikası ve Pancar Ekicileri Kooperatifi yöneticileri tarafından 'hayırlı olsun' ziyaretine getirmelerine tepki gösterdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü O.C’nin FETÖ’den ceza alması dolayısıyla attığı twitte O.C'yi kendisine hayırlı olsun ziyaretine getirenlere tepki gösterdi. 

Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş yaptığı sosyal medya paylaşımında Kayseri Şeker Fabrikası ve Pancar Ekicileri Kooperatifi yöneticilerinin kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirklerini söylemişti. Yaptığı paylaşımda Elitaş; " Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Müdürü hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. Sonrasında ziyaret paylaşıına retweet yapan Mustafa Elitaş, gerçekleşen ziyaretin masum olmadığına vurgu yaparak,  Kayseri Şeker Fabrikası ve Pancar Ekicileri Kooperatifi yöneticilerine "FETÖ davasından yargılanıp ceza alan birisini 'hayırlı olsun ziyareti' adı altında yanıma getirip fotoğraf çektirmek masum bir ziyaret olarak kabul etmek mümkün değildir" sözleriyle tepki gösterdi.