Elazığ'da Yoğun Sis Görüş Mesafesini 5 Metreye Düşürdü

Elazığ

Elazığ'da sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis, görüş mesafesini 5 metreye kadar indirdi. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve yoğun kar yağışı bekleniyor.

Görüş Mesafesinde Kritik Düşüş

Elazığ'da sabah saatlerinde yoğun sis etkili olurken, görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün uyarı yaptığı ilde, sis özellikle yüksek kesimlerde kendini gösteriyor.

Sürücülere Kontrollü Seyir Uyarısı

Görüş mesafesinin bu denli azalması nedeniyle sürücüler, yavaş ve kontrollü seyretmek zorunda kalıyor. Trafikte oluşabilecek risklere karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Meteorolojiden Hava Tahmini

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Bölgemiz genelinde havanın parçalı bulutlu ve sisli, akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı, kar yağışının yer yer kuvvetli ve yoğun olacağı tahmin edilmektedir" ifadelerine yer verildi.