Elazığ'da Silahlı Saldırı: Bir Kişi Yaralandı
Elazığ'ın merkezinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi bacağından yaralandı. Şüpheli olay yerinden kaçarken, polis yakalama çalışmalarına başladı.
Cadde Ortasında Silahlı Saldırı
Elazığ'ın merkezindeki Hürriyet Caddesi'nde, kimliği belirsiz bir şüpheli tarafından düzenlenen silahlı saldırıda Ö.E. (36) bacağından yaralandı. Olay, sivil hayatın yoğun olduğu bir cadde üzerinde gerçekleşti.
Acil Müdahale ve Hastaneye Nakil
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs, olay yerinden alınarak ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı.
Şüphelinin Peşinde
Olaydan sonra kaçmayı başaran şüpheli şahsın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Soruşturma devam ederken, saldırının nedeni ve failin kimliği araştırılıyor.

