EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE BİR VE BERABERİZ

EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE BİR VE BERABERİZ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç AK Parti Melikgazi 7’nci Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç AK Parti Melikgazi Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı. Kongrede, birlik ve beraberlik içerisinde Kayseri’ye daha iyi noktalara getireceklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “AK Parti Melikgazi Olağan İlçe Kongremiz hayırlı olsun. Bu yolda el ele gönül gönüle bir ve beraberiz” dedi.

AK Parti Kayseri teşkilatında kongre süreci devam ediyor. Melikgazi ilçe kongresine, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, İsmail Karayel, Hülya Nergis, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ve birçok davetli katıldı.

Kayseri’nin cazibe merkezi olduğunu ve gün geçtikçe daha da büyüyüp, geliştiğini söyleyen Başkan Büyükkılıç, şunları söyledi: “Melikgazi bölgemizde yaşayan canlarımıza 20 yıl hizmet etmek. Cenabı Allah’ın lütfuyla Kayserili hemşehrilerimizin bize vermiş olduğu destekle, değerli bakanlarımızla, teşkilatlarımızla, fedakar canlarımızla el ele, gönül gönüle, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde didişen değil dayanışan anlayış içerisinde, bu güzel ilçeye hizmet etmenin keyfini yaşadık. Şehrimiz cazibe merkezi haline geldi. Şehrimiz büyüdü. 16 ilçemizin hepsi pırıl pırıl hepsi çok güzel. Değerli Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür ediyorum. Değerli bakanımızın dediği gibi 94 yılı şehrimiz için milat. Kayseri’de de, Türkiye genelinde de başlayan bu süreç hepimiz için göz ardı edilmeyecek bir süreç. Kayserimiz iyi noktaya geldi. Yeter mi yetmez. İlçelerimiz iyi noktaya geldi yeter mi yetmez. Daha iyisi daha güzeli her zaman vardır. Eksikliklerimiz olacaktır. Onları da telafi etmek bizlere yakışır. Sizlere de nezaket kuralların içerisinde bizlere hatırlatmak yakışır. İşte çok şükür bu kültüre sahip bir oluşumuz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, kararlılığında ve liderliğinde dava arkadaşı olmanın gururunu yaşadığını ifade eden Büyükkılıç, “AK Partimizle ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve onun yol arkadaşlarının beraberliğinde olmak, onun yol arkadaşı olmak, bizim hepimize yeter de artar bile. O açıdan kimsesizin kimsesi olan, dünya beşten büyüktür demek suretiyle adeta dünyaya meydan okuyan güzel insanla beraber olmak ne kadar güzel bir duygu. Onların buralardaki yol arkadaşları olarak, bizlerde işlerini kolaylaştırmaya çalışarak, sıkıntı olmadan elini güçlendirmek için el ele gönül gönüle veriyoruz. Bu güçlerden biri Melikgazimiz, bir diğeri Kocasinanımız, Talasımız, İncesumuz ve diğerleri. Onun için hep beraber çalışacağız. İnşallah şehrimizi daha iyi noktalara taşıyacağız. Melikgazimizin şehrimizin önemli merkezi olması nedeniyle, sorumluluğu diğer ilçelerden çok daha büyük. Kimse ben olmasam olur deme lüksüne sahip değil, ben olmazsam olmaz deme mecburiyetine sahip. Kongremiz hayırlı olsun. Emeği geçen kardeşlerimize, mahalle temsilcimizden, bizlere oy veren kardeşlerimize, en üst düzey kardeşlerimize kadar hepsinden Allah razı olsun. El ele gönül gönüle diyoruz” dedi. Yapılan oylama sonrasında mevcut ilçe başkanı Gökhan Ülke tekrar seçilerek güven tazeledi.