El emekleri büyük beğeni aldı

El emekleri büyük beğeni aldı

El emekleri büyük beğeni aldı

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Sanat Sokağı’nı 19. kez Düzcelilerle buluşturdu. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Cihan Ünal da sergiye katılan emekçi kadınları yalnız bırakmadı.
Düzce Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına devam ediyor. Kent Konseyi Kadın Meclisi Sanat ve El Sanatları Çalışma Grubu tarafından organize edilen Sanat Sokağı, bu yıl Zafer Bayramı konsepti ile kuruldu. Etkinliğe Düzce Belediye Başkan Yardımcısı, Kent Konseyi Başkanı Cihan Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden, Belediye Meclis Başkan Vekili Av. Ali Dilber, belediye meclis üyeleri ve kent konseyi üyeleri katıldı.
Kadınların üretime katkı sağlaması konusunda destek ve teşvik amaçlı düzenlenen sanat sokağında yer alan birbirinden güzel el emekleri hem davetlilerin hem de vatandaşların büyük beğenisini alırken, Millet Bahçesi’nde kurulan stantlarda satışı da yapıldı. Kent Konseyi’nden yapılan açıklamada kadınların üretim alanında desteklenmesi amacıyla özendirici organizasyonların devam edeceği belirtilerek, etkinliğe destek gösteren herkese teşekkür edildi.