Eksi 22 Derecede Buz Tutturan Olta Macerası
Eskişehirli kampçılar, Bilecik'in Söğüt ilçesinde kamp yaparken eksi 22 derecede göle attıkları oltalarının buz tuttuğunu görüntüledi.
Buz Gibi Bir Sürpriz
Eskişehir'den yola çıkan Çağlar Memiş ve arkadaşları, Bilecik'in Söğüt ilçesinde kamp yapmak için Zemzemiye Göleti kenarına yerleşti. Macera tutkunları, soğuk havaya rağmen balık tutma heyecanından vazgeçmedi ve oltalarını suya attı.
Oltalar Dondu, Şaşkınlık Büyüdü
Hava sıcaklığının eksi 22 dereceye kadar düştüğü anda, gölet yaklaşık 7 santimetre kalınlığında bir buz tabakasıyla kaplandı. Oldukça soğuk olan havada, Memiş ve arkadaşlarının göle attığı oltalar da beklenmedik bir şekilde buz tuttu. Donan oltalarını gören kampçılar büyük bir şaşkınlık yaşadı.
Anı Ölümsüzleştirdiler
Bu ilginç ve beklenmedik anı kaçırmak istemeyen kampçılar, yaşadıkları sıra dışı durumu hemen cep telefonu kameralarıyla kayıt altına aldı.

