Ekinözü'nde Özel Çocuklar İçin Anlamlı ve Eğlenceli Bir Gün

Ekinözü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü koordinasyonunda Ekinözü'nde özel çocuklar için palyaço gösterileri, yüz boyama ve fiziksel aktivitelerle dopdolu bir program düzenledi.

Renkli ve Neşeli Bir Gün

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü koordinesinde, Ekinözü Abdurrahim Karakoç Ortaokulu'nda özel çocuklara yönelik anlamlı bir program gerçekleştirildi. Palyaço gösterileri, yüz boyama etkinlikleri ve çeşitli fiziksel aktivitelerle hazırlanan dopdolu günde, çocuklar gönüllerince eğlendi ve renkli görüntüler ortaya çıktı.

Gönüllü Gençlerin Aktif Katılımı

Belediyenin gönüllü gençlik hareketi üyeleri de etkinlikte aktif rol aldı. Gönüllü gençler, çocuklarla yakından ilgilenerek çeşitli oyunlar oynadı ve etkinlik alanında neşeli, sıcak bir atmosferin oluşmasına önemli katkı sağladı.

Protokol Üyelerinden Ziyaret ve Destek

Programa İlçe Kaymakamı Muhammed Huzeyfe Onur, AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Hikmet Özer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç da katılarak özel çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Protokol üyeleri, çocuklarla sohbet etti ve ailelerin taleplerini dinledi.

Hediyeler ve Ailelerden Takdir

Etkinlik kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından özel çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi. Sular Akademi Hastanesi de programa destek vererek çocuklara bot, çorap ve bere gibi kışlık giyim malzemeleri hediye etti. Sağlanan destekler aileler tarafından memnuniyetle karşılandı. Özel çocukların mutluluğuna sahne olan program, anne babaların da büyük takdirini kazandı. Aileler, çocuklarının unutulmadığını hissettiklerini belirterek Büyükşehir Belediyesi'ne ve emeği geçen herkese teşekkür etti.