EKDAĞ personeline ilk yardım eğitimi

EKDAĞ personeline ilk yardım eğitimi

EKDAĞ personeline ilk yardım eğitimi

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal tesislerinde çalışan personeller, misafirlerin bir sağlık problemiyle karşılaşması durumunda ilk müdahaleyi yapabilmeleri amacıyla ilk yardım eğitiminden geçiyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden EKDAĞ A.Ş. bünyesinde bulunan Atatürk Parkı Sosyal Tesisi, Düden Balık Çarşısı, Büyükşehir Belediyesi Kafeteryası, Konyaaltı Sahil Plajı, Lara Sahil Plajı gibi işletmeler binlerce misafir ağırlıyor. Büyükşehir Belediyesi iştiraki EKDAĞ A.Ş. bu işletmelerde çalışan personele yönelik, ziyaretçilerin bir sağlık probleminde ilk müdahaleyi yapabilmeleri amacıyla ilk yardım eğitimi başlattı.
İlk yardım önemli
EKDAĞ çalışanları toplamda 16 saat olmak üzere uygulamalı ve teorik olarak ilk yardım eğitimi alıyor. Eğitimlerde sağlık problemi yaşayan bir kişiyi ilk müdahalenin nasıl yapılması gerektiği konusunda bilgilendiriliyor. EKDAĞ çalışanlarına ilk müdahalede neler yapmaları gerektiği uygulamalı olarak gösterildi.
EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Aydın, sosyal tesislerde çok sayıda misafir ağırladıklarını belirterek, “Tesislerimize her gün vatandaşlarımız geliyor. Yeme-içme, sağlık sorunları gibi istemediğimiz bir durumla karşılaşılması noktasında çalışanlarımıza yönelik bir eğitim çalışması başlattık. Çok verimli geçiyor. İlk yardım çok hassas, bu konuda çalışanlarımızın bilgilenmesi son derece önemli” dedi.